Kikertomelett

Denne omeletten smaker ikke helt likt vanlig omelett (selvfølgelig), men sammen med tomatbønner og vegansk bacon smaker det veldig godt.

Ingredienser:

  • 1 cup kikertmel
  • 1/2 ts løkpulver
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1/4 ts hvitt pepper
  • 1/4 ts sort pepper
  • 1/3 cup næringsgjær
  • 1/2 ts bakepulver
  • 3 vårløk
  • 5 store champignon (kuttet i skiver og stekt)

Fremgangsmåte:

  1. Rør sammen kikertmel, løkpulver, hvitløkspulver, hvitt pepper, sort pepper, næringsgjær og bakepulver i en bolle. Tilsett 1 cup vann og bland til en jevn røre.
  2. Smør en stekepanne med bittelitt olje og varm stekepannen på medium temperatur. Hell røren i stekepannen, som du lager pannekaker. Fordel 1-2 ss vårløk og evt. sopp utover hver av rørene/omelettene. Snu omeletten. Når undersiden er lett brun snu og stek den andre siden i ca 1 min. 
  3. Server med tomatbønner og vegansk bacon eller annet ønsket tilbehør. 

Oppskrift hentet her

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s