Smoothie i ny blender

klar

Med ny type matlaging, så kommer nytt behov for kjøkkenapparater. Vi trengte en god og sterk blender som kan lage alt fra smoothie til tykk hummus. Etter å ha studert markedet, så kom vi frem til to gode alternativ. Den ene er Vitamix og den andre er Blendtec. Vitamix er nå tilgjengelig i flere butikkjeder, og er lett å få tak i. Blendtec derimot er kun tilgjengelig på to norske nettbutikker. Den er vesentlig mindre, men kraftigere enn Vitamix og den har flere ferdige program som gjør at vi valgte den. Enkel rengjøring var også veldig viktig. Den er svært sterk og tar stort sett det du putter oppi den. Med hele tre hestekrefter i motoren er den like sterk som mange snøfresere!

fylt

Her har vi fylt den med fire bananer, litt limesaft, en god dose av frosne bringebær og blåbær, samt den del soyamelk. Så er det bare å trykke på smoothie- knappen øverst til venstre.

blending

Blenderen kjører så på variabel hastighet for å få blandet alt og knust eventuelt frossen is. Legg merke til at blenderen suger nedover i motsetning til de fleste blendere, som kaster det oppover. Slik får den blandet alt godt sammen. Den går i 60 sekunder og som du ser på displayet har den kun kjørt i 6 sekunder før alt stort sett er blandet sammen. Den kan selvfølgelig stoppes tidligere, men vi lot den kjøre helt ut.

smoothie

Dette ble til to store glass med smoothie. Så med dette får vi dekket en god dose av vårt vitamintilskudd for denne dagen. Så var det videre til oppvasken!

vann

Blenderen skylles og fylles med 4-5 dl vann men èn dråpe vaskemiddel. Så er det bare å trykke på vaskeknappen og den kjører full rens.

vask

Som du ser så blir hele kolben rengjort og det er bare å tørke over med et kjøkkenhåndkle etter skylling. Enklere blir det ikke! Hele prosessen fra start til slutt, inkl. vask og tørk tok ca 5 minutter uten hastverk.

Ja, det er den samme blenderen som brukes i Will it blend 🙂

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s