Fremtidens lagringsplass er her

Du har sikkert hørt om skylagring. Det har vært her en stund allerede. Kanskje du benytter deg av dette i dag, men de aller fleste vet ikke så mye om hva det er. Skylagring er rett og slett en lagringsplass på Internett hvor du kan legge alle dine dokumenter, bilder og videoer. De aller fleste som har brukt elektronikk og datautstyr en stund har dessverre opplevd å miste noen, eller alle filer etter at datamaskinen eller harddisken krasjet. De fleste har nå alle sine bilder på mobiltelefonen og de har det med å knuse, havne i vannet eller bli borte. Å miste bilder av barnas første leveår er veldig kjedelig. Man hører hele tiden at man må ta backup, men vet ikke helt hvordan det gjøres. Det begynner å løse seg med Google og iCloud synkronisering av mobilen, men man blir ofte låst i et økosystem som ikke snakker med det andre man eier av elektronikk. Det blir fort et virvar av steder hvor bilder og dokumenter synkroniseres. Alt dette kan løses med èn skylagringstjeneste.

DropBox er èn av tilbyderne av skylagring. Grunnen til at vi viser denne videoen er at det illustrerer godt hvordan tjenesten virker. De andre to store er Microsoft OneDrive og Google Drive. Felles for alle tre er at de tilbyr enorm lagringsplass for kostnaden av en ekstern harddisk. Du kan riktignok få noen få gigabyte gratis, men det holder ofte ikke til alt man har av dokumenter. Viktigst av alt er at de støtter alle enheter, uansett om du har PC, Mac, Linux, Android telefon, iOS (iPhone/ iPad) og Windows Phone. Så uansett hva du trenger og uansett hva du har av utstyr, så har du alltid tilgang til dine filer – over alt!

Vår favoritt er Microsoft OneDrive, for du får komplett Office pakke og 1TB (1000GB) lagringsplass for 649,-/år, for 1 bruker, eller 849,-/år for 5 brukere
Eller kun OneDrive uten Office:
5GB: gratis
50GB: 19,90,-/mnd.

Google Drive
15GB: gratis
100GB: 17,-/mnd.
1TB: 89,-/ mnd.

DropBox
2GB: gratis
1 TB: €9,99/ mnd.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s