Scrambled Tofu

Scrambled tofu med spinat

I går lagde jeg scrambled tofu til middag.

Oppskriften får du her:

  • 400-500g fast tofu
  • 1/2 dl soyasaus
  • 1 ss tomatpurè
  • evt. litt liquid smoke (1/2 ts)

Smuldre tofuen i en blandebolle. Miks sammen soyasaus, tomatpurè, olje evt. liqued smoke i en egen bolle.

  • 1 ts pepper
  • Litt paprikapulver
  • 1-2ts gurkemeie
  • 2-3 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 rød chilli, i tynne skiver

Putt soyasausblandingen over den smuldrede tofuen og bland inn krydder, hvitløk og chili.

Scrambled tofu røre

  • 1/2 løk, finhakket
  • 3 dl bønner etter ønske

Stek løken i et par minutter før du tilsetter tofumiksen. Tilsett mer olje dersom det ser ut som at blandingen er i ferd med å svi litt. Stekes i ca 5 min før bønnene tilsettes. Tilsett eventuelt andre ingredienser og stek i 5-10 min til.

Forslag til andre tilsetninger:

  • Soltørkede tomater
  • Oliven
  • Spinat
  • Paprika
  • Cherry tomater

 

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s