Såpen som gjør alt

53582-53582_220

Hvis du ønsker å ha et minimalistisk baderomsskap uten unødvendig mye vaskemidler og rengjøringsprayer, så ta en kikk på denne. Dr. Bronner’s Pure- Castile Soap er et naturlig rengjøringsmiddel som kan brukes til alt. Denne såpen er 100% naturlig og inneholder ingen skadelige kjemikalier, som skader deg, huden din, luftveier (som sprayflasker), tregulv eller noe annet i boligen din. Den er også helt miljøvennlig, så det som går ut i avløpet, skader heller ikke naturen. Såpen har 18 i 1 funksjoner og kan brukes over det hele. Hvis du skal ut å reise, så fyll en liten reiseflaske med vann og en dråpe såpe, så har du alt du trenger. Såpen er veldig drøy, så du trenger ikke så mye.

Eksempler:

  • Kroppsvask: Bruk såpen på fuktet hud, masser inn og la den skumme. Skyll av.
  • Hårvask: Bruk i vått hår. Masser inn å la den skumme. Skyll godt ut.
  • Vask: For lett gulvvask etc. bruk 1 del i 40 deler vann. Om det er en er ordentlig skittent øker du konsentrasjonen av såpe.
  • Vindusvask: Finn frem en tom spruteflaske, tilsett to ts såpe, en ts eplesidereddik, fyll opp med vann, og vips så har du en fantastisk vindusrens/glassrens.

Dr. Bronner’s Magic Soaps er synonymt med god gammeldags kvalitet og enkelhet, og har sine røtter til familiens tysk- jødiske såpetradisjon.  Kjent for sin kvalitet, allsidighet og miljøvennlighet har Dr. Bronner’s Magic Soaps fått lojale tilhengere og hatt en sterk posisjon i samtlige helsekostbutikker i USA siden 1960-tallet . Det er nå den mest solgte naturlige såpeserien i Nord-Amerika. Produktene er laget med sertifisert økologisk oliven, hamp og palm oljer i stedet for talg, og inneholder tre ganger mer økologisk kokosolje enn kommersielle såper

Merket har opparbeidet seg kultstatus og det vil nok aldri bli klart om det er såpe eller meldingen på flasken som har gjort Dr. Bronner’s Magic Soaps til mer enn et produkt, men et symbol på et ideal og ideelle produkter. Virksomheten har i dag fokus på sosialt ansvar mer enn noensinne. Totalt de siste fem årene har Dr. Bronner’s Magic Soaps sine utgifter til sosiale og miljømessige saker matchet deres overskudd.

Såpen bestiller du her

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s