Naturlig tøyvask

Det finnes mange naturlige og miljøvennlige produkter på markedet i disse dager. Vi har kommet over en av disse, nemlig vaskenøtter. Dette var et produkt, som var veldig vanlig i Budapest, og de fleste butikkene solgte disse. Siden vi hadde hørt om disse fra før, så visste vi hva det var. Vi ønsket derfor å kjøpe med oss en pose av disse vaskenøttene, som vi hadde hørt så mye positivt om. De var i tillegg veldig rimelige. Vi betalte ca 90 kr, for en pose med 320 vaskenøtter.

Det geniale med disse er at du kan bruke de flere ganger. Man bruker ca 3-5 avhengig av hvor stor vasken er, og man putter de i en liten stoffpose eller evt. en sokk. Du kan bruke disse ca 5-10 ganger. Vår pose med 320 vaskenøtter vil derfor kunne vare til ca 600-1000 vask avhengig av hvor fort nøttene går i oppløsning.

Disse er jo selvfølgelig allergivennlige, og siden det egentlig er bær og ikke nøtter, så trenger ikke nøtteallergikere å bekymre seg for disse.

Vi anbefaler disse på det sterkeste. Man kan få kjøpt de på Sunkost. Husker desverre ikke pris, men det er bare å gå en tur innom din nærmeste Sunkostbutikk, så finner du ut det.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s