Gryterett

Innhold

  • Kidneybønner til to pers.
  • 4 Sjampinjong
  • 3 hvitløksfedd
  • 2 SS misopaste
  • 1 SS ketchup
  • 1/2 rød paprika
  • Ris
  • Agurk
  • Spinat
  • Blomkål

Vi lot tørkede kidneybønner ligge over natten. Hell av vannet og kok opp i nytt vann. La det være nok til å lage en kraft av, men heller ikke alt for mye. Del opp sjampingjongene i små terninger og tilsett underveis. Knus eller kutt hvitløken opp i små biter og legg oppi sammen med det andre. Tilsett så misopaste og smak underveis. La det putre i gryten en god stund. Jo lengre, jo bedre smak. Mens du venter kutter du opp paprika i små biter. Når bønnene begynner å bli myke, så tilsetter du paprika og ketchup og lar det koke enda litt til. Smak til med salt og pepper, men vi brukte ikke dette da det er nok smak i gryten fra før av.

Serveres med ris, agurkskiver, samt dampet blomkål og spinat.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s